Відбулось засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства

Депутати розглянули проєкти розпоряджень голови обласної ради, які стосуються питань управління комунальним майном. В роботі комісії взяли участь заступниці голови обласної ради Тетяна Біловол та Валерія Дзюба.

Були розглянуті питання про надання згоди на проведення робіт за проєктами капітального ремонту покрівлі у житловому будинку, капітального ремонту покрівлі головного корпусу Обласної служби крові та реконструкцію нежитлової будівлі структурного підрозділу «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

Крім цього депутати розглянули питання щодо безоплатної передачі автотранспортних засобів з балансу «Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» на баланси комунальних підприємств, закладів та установ». А також про списання майна шляхом безоплатної передачі з балансу КП «Знахідка» на баланс «Обласного центру служби крові».

Інформацію з цих питань надала заступник начальника управління, начальник відділу фінансового контролю управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради Олена Ковальова.

Зокрема вона зазначила щодо безоплатної передачі автотранспортних засобів, що передаються 13 автомобілів «Пежо», які зараз не використовуються. Це пов’язано з тим, що «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» як гуманітарну допомогу отримав нові автомобілі. Заявки на отримання машин «Пежо» надійшли від 13 суб’єктів власності. Це низка медичних установ, медичний коледж та лікарсько-фізкультурний диспансер.