Дитячим медичним закладам обласного підпорядкування надали комплекти для зважування малечі

Радник голови Харківської обласної ради Євгеній Грицьков зазначив, що це стало можливим в рамках співпраці Харківської обласної ради з Асоціацією “Медична та благодійна допомога Франція-Україна”, Aide Médicale et Caritative France-Ukraine (AMCFU) спільно з ВГО «Всеукраїнська рада реанімації та екстреної медичної допомоги» та компанії Санагро Україна.

«Завдяки спільним зусиллям голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко та операційної директорки Асоціації «Медична та благодійна допомога Франція-Україна» “Aide Médicale et Caritative France-Ukraine” Діани Дольс, Харківщина вже не вперше отримує необхідне медичне обладнання, транспорт та ліки для громад регіону. Були враховані рекомендації Діани Дольс під час її останнього візиту до Харківської області щодо надання першочергової допомоги громадам, які потерпають сьогодні від агресії росії. Ми і надалі продовжуватимемо співпрацю с міжнародними благодійниками», – зазначив Євгеній Грицьков.

Станом на сьогодні більше 45 комплектів для зважування направлені у Лозівську, Балаклійську, Дергачівську, Красноградську, Пісочинську, Малоданилівську, Золочівську громади, а також в «Обласну дитячу клінічну лікарню», «Обласну клінічну травматологічну лікарню», дитяче відділення «Харківської обласної інфекційної лікарні», «Міжобласний спеціалізований медико-генетичний центр — Центр рідкісних (орфанних) захворювань», «Обласний спеціалізований будинок дитини «Гіппократ».