Тетяна Єгорова-Луценко: Першочергова задача громад – якнайскоріше надати проєкти по відновленню постраждалих від російських обстрілів обʼєктів до Регіонального офісу міжнародного співробітництва Харківської області . Це дасть можливість залучити кошти Українського фонду

Голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко взяла участь у засідання Регіонального офісу міжнародного співробітництва Харківської області, що пройшло під головуванням начальника ХОВА Олега Синєгубова.

Також до засідання в онлайн режимі долучилися народні депутати, представник офісу Президента, міжнародні партнери, представники громад Харківської області.

Присутні обговорили необхідність поєднання зусиль органів влади, органів місцевого самоврядування та міжнародних партнерів у процесі надання допомоги по відновленню громад, що постраждали від військової агресії.

«Днями Європарламент схвалив пропозицію щодо 50 млрд євро для підтримки відновлення, реконструкції та модернізації України на 2024-2027 роки. Тому маючи зараз всю необхідну документацію, ми зможемо передати її до фонду і отримати фінансування для проведення необхідних робіт”, – зазначила Тетяна Єгорова Луценко.