Представники підприємств харчової промисловості Харківщини отримали відзнаки обласної ради

У церемонії нагородження, присвяченої до Дня працівників харчової промисловості, взяли участь радник голови Харківської обласної ради Євгеній Грицьков, представники обласної військової адміністрації, керівники та співробітники харчових підприємств.

Євгеній Грицьков привітав присутніх від імені голови обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко та відзначив важливість стабільного функціонування харчової промисловості в умовах повномасштабного вторгнення.

«Ви з честю виконуєте свій обов’язок у забезпеченні продуктами харчування як військових, так і цивільних. Крім того, і невеличкі пекарні, і системні підприємства харчової та переробної промисловості наповнюють бюджети наших громад, дають роботу людям. І за це вам велика дяка.

Обласна рада буде і надалі приділяти увагу розвитку харчової та переробної промисловості, зокрема, планується залучення міжнародної допомоги як зараз – екстреної, так і після нашої перемоги над російським агресором. Вітаю зі святом! Слава Україні!», – зазначив радник голови обласної ради.

Кращим працівникам галузі за багаторічну сумлінну працю, відданість справі, високий професіоналізм, визначні трудові досягнення, вагомий особистий внесок у розвиток харчової галузі та з нагоди Дня працівників харчової промисловості Євгеній Грицьков вручив Грамоти обласної ради та Подяки голови Харківської обласної ради.