Харківському обласному клінічному спеціалізованому диспансеру радіаційного захисту населення передали більше 30 медичних ліжок зі спеціальним обладнанням від благодійників

Радник голови Харківської обласної ради Євгеній Грицьков зазначив, що це стало можливим в рамках співпраці Харківської обласної ради з Асоціацією “Медична та благодійна допомога Франція-Україна”, Aide Médicale et Caritative France-Ukraine (AMCFU) спільно з ВГО «Всеукраїнська рада реанімації та екстреної медичної допомоги» та компанії Санагро Україна.

«Завдяки спільним зусиллям голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко та операційної директорки Асоціації «Медична та благодійна допомога Франція-Україна» “Aide Médicale et Caritative France-Ukraine” Діани Дольс, Харківщина вже не вперше отримує необхідне медичне обладнання, транспорт та ліки для громад регіону. Були враховані рекомендації Діани Дольс під час її останнього візиту до Харківської області щодо надання першочергової допомоги громадам, які потерпають сьогодні від російської військової агресії. Ми і надалі продовжуватимемо співпрацю с міжнародними благодійниками», – зазначив Євгеній Грицьков.

В лікарні висловили вдячність обласній раді та благодійникам за можливість оновити матеріально-технічну базу медзакладу.

«Ми дякуємо всім благодійникам, які забезпечили пацієнтів лікарні зручними ліжками, що є вкрай необхідним. Це дозволить нам створити максимально комфортні умови перебування людей під час лікування», – прокоментувала директора Обласного клінічного спеціалізованого диспансеру радіологічного захисту населення Ірина Пирогова.