З нагоди Дня військового капелана в храмі Святого Іоана Богослова відбулися святкові заходи

Від імені Тетяни Єгорової-Луценко та всього депутатського корпусу привітав капеланів заступник керуючого справами, начальник управління з питань територіального і місцевого розвитку та міжнародних зв’язків виконавчого апарату обласної ради Максим Колінько. Він вручив відзнаки обласної ради капеланам та передав у Харківську єпархію Православної Церкви України більше тисячі свічок від депутата обласної ради Сергія Федченко і благодійників.

На заході також були присутні депутат обласної ради Ігор Захарченко, представники обласної військової адміністрації, міської ради, духовенства.

«Вітаю всіх, хто в ці непрості часи разом з українськими військовими перебуває на передовій. Я хочу подякувати кожному з вас. Ви зробили вибір служити Господу Богу, українському війську та українському народу. Ваша постійна духовна підтримка додає сил військовим і надає впевненість у Перемозі! Діяльність капелана особлива й надскладна. Нехай Господь вас благословляє та оберігає», – зазначив Максим Колінько.

В свою чергу Архієпископ Митрофан висловим вдячність голові обласної ради Тетяні Єгоровій-Луценко за увагу до капеланської служби і запевнив, що на сьогодні православна церква України робить все можливе для духовної підтримки бійців на фронті.