Тетяна Єгорова-Луценко провела перемовини з керівництвом міжнародної організації PEACE COMMITTEE про надання необхідної допомоги громадам

Питання надання гуманітарної та іншої допомоги жителям громад Харківщини та регіонів України голова Харківської обласної ради, президент Української асоціації районних та обласних рад Тетяна Єгорова-Луценко обговорила з президентом міжнародної організації PEACE COMMITTEE Юлією Гершун, яка також є аспiранткою Sothеby’s Institute of Art (Лондон), волонтеркою Першого військового польового госпіталю, Амбасадором ЮНІСЕФ.

«Як Президент Української асоціації районних та обласних рад у нашій розмові наголосила на особливій увазі до деокупованих територій, які найбільше постраждали від ворога, – прокоментувала зустріч Тетяна Єгорова-Луценко. – Домовились з пані Юлією, що надамо всю необхідну інформацію по цьому питанню. Також обговорили усі можливі напрямки співпраці».

Довідково. PEACE COMMITTEE – організація, яка надає допомогу дітям, людям похилого віку, допомагає з медикаментами та лікуванням хворим, займається відбудовою лікарень та створенням нової інфраструктури для життєдіяльності міст, реабілітаційних центрів для постраждалих від війни, допомагає з житлом біженцям та інше.