З Днем працівника соціальної сфери!

Звернення голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко

Шановні працівники соціальної сфери! Від імені усього депутатського корпусу Харківської обласної ради щиро вітаю вас з вашим професійним святом! Це свято людей, які за покликом душі здійснюють важливу місію, підтримуючи жителів громад в скрутну годину.

Вам випала непроста доля – бути провідниками соціальної політики в дуже важкий переломний момент історії нашої Держави під час повномасштабного вторгнення російського агресора. Навантаження на кожного працівника соціальної сфери зросло у декілька разів: це й розв’язання проблем внутрішньо переміщених осіб, і надання допомоги на деокупованих територіях, це допомога тисячам людей, життя яких круто змінила чи взагалі зламала ця цинічна війна.

Але ви з честю виконали свій обов’язок, довівши усьому світові, що наша держава непохитно стоїть на підвалинах гуманізму та загальнолюдських цінностей.

Безмірно вдячні за ваше самовіддане служіння обраній справі, за щедрість душі та за професіоналізм, який є візитною карткою кожного працівника соціальної сфери. А зараз, під час страшної навали рашистських загарбників ви проявили справжню відвагу: попри варварські обстріли рашистів, які несуть смертельну небезпеку, попри повітряні тривоги та блекаути ви сумлінно виконуєте свої обов’язки.

Обласна рада націлена на розвиток соціальної сфери, залучається відповідна допомога від міжнародних партнерів там, де це можливо. Особлива увага буде приділятись відновленню та розвитку соціальної сфери на деокупованих територіях області.

Тож шановні працівники соціальної сфери області, бажаю вам і вашим родинам невичерпних душевних сил та енергії. І нехай роздане вами добро повернеться людською любов’ю та повагою.

Слава Україні!