В університеті міського господарства відбулись урочистості до Всесвітнього дня науки в ім’я миру та розвитку

Голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко взяла участь в урочистому засіданні Вченої Ради Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова, яке відбулось з нагоди Всесвітнього дня науки в ім’я миру та розвитку.

Урочистий захід відкрив ректор університету Володимир Бабаєв і привітав всіх присутніх з міжнародним святом, зазначивши, що за останні роки, не дивлячись на ворожі напади ворога, взаємодія науковців університету з колегами із міжнародних вишів тільки активізувалась.

Тетяна Єгорова-Луценко привітала присутніх зі святом та подякувала керівництву та колективу вишу за те, що зробили все можливе, аби освітній та науковий потенціал університету було збережено.

«Показники по кількості абітурієнтів – один з доказів вашої потужної роботи. Вони не менші, ніж у довоєнний час. Навіть незважаючи на те, що університет один з тих, що найбільше постраждав від російських атак. Дуже приємно, що і сьогодні завдяки сумлінній роботі колективу університет займає достойне місце серед вишів України, йому відведена важлива роль у відбудові нашої країни. Я щиро вас вітаю із професійним святом, бажаю міцного здоров’я та натхнення працювати», – сказала очільниця обласної ради.

Разом із цим, вона передала почесні відзнаки Харківської обласної ради кращим науковцям та працівникам університету.