Аграрії Харківщини отримали відзнаки обласної ради з нагоди Дня працівників сільського господарства

Голова постійної комісії з питань бюджету Людмила Немикіна передала вітання колективам агросектору від голови обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко та від усього депутатського корпусу.

«Щиро вітаю вас з Днем працівників сільського господарства. З давніх давен відомо, які в Україні талановиті та працьовиті люди і це ви. Ми розуміємо, як важко зараз вам працювати в умовах воєнного стану. На весь світ славиться наша родюча земля, але і вона сьогодні страждає від російської навали. Багато років знадобиться, щоб розмінувати наші поля. Радує те, що є сучасна техніка, яка допомагає прискорити процес очистки землі від снарядів, щоб і надалі ми могли без перешкод збирати рекордні врожаї. Депутатський корпус 14 лютого цього року прийняв рішення на підтримку наших господарів та затвердив перелік підприємств, які змогли залишити на оподаткуванні 4 групи. Триває підготовча робота щодо підтримки аграріїв і на наступний рік. Сьогодні в святковий день хочу подякувати вам за те, що ви кожен день докладаєте неймовірних зусиль, щоб полиці в магазинах були заповненні продуктами харчування, і щоб діти були нагодовані. Разом до перемоги. Слава Україні!», – привітала присутніх Людмила Немикіна.

Також у святкових заходах взяли участь керівництво обласної військової адміністрації, громад Харківщини, сільгосп підприємств.