З Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку!

Привітання голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко.

Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку, від щирого серця вітаємо вас з професійним святом. Показово, що його історія розпочалася 16 листопада 1924 року, коли у Харкові в ефір вийшла перша в Україні радіопрограма. Згодом до телевізійників долучились і представники інтернет агенцій, а також фахівці зв’язку, без яких робота журналістів була б неможлива.

Завдяки вашій злагодженій роботі жителі Харківщини майже миттєво дізнаються про події, що відбуваються в регіоні. А завдяки вашій спрямованості на професійну та неупереджену подачу, внутрішній впевненості дотримуватись загальноєвропейських стандартів, Україна розвивається як демократичне суспільство.

Особливо ваш професіоналізм, відданість справі та патріотизм проявились саме зараз, під час повномасштабного вторгнення, коли ви щодня, попри обстріли та блекаути, забезпечували вихід радіо- та теленовин, працювали за будь-яких обставин. Ваша праця вкрай необхідна в умовах воєнного стану, коли донесення до людей об‘єктивної, перевіреної та правдивої інформації є складовою перемоги, якої ми так сильно прагнемо і яка неодмінно буде досягнута завдяки нашій спільній праці.

Тож бажаю вам від себе особисто та від імені всього депутатського корпусу обласної ради сил, наснаги, та безмежної любові ваших слухачів та глядачів!

Слава Україні!