З Днем Гідності та Свободи!

Звернення голови обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко.

Шановні жителі Харківщини! 21 листопада ми відзначаємо цей день – День Гідності та Свободи. Цей день символізує початок доленосних для нашої державності події: Помаранчевої революції 2004-го та революції Гідності 2013-го. Доленосні тому, що ми самі для себе вирішили, що Україна завжди буде незалежною державою, і ми готові за це боротися.

Боротись, як багато століть до нас боролись з одвічним ворогом наші сильні козацьким духом діди та прадіди. Так і зараз боремося ми – нащадки тих легендарних старшин, гетьманів та мислителів.

Гідність та Свобода – саме за ці святі для кожного українця слова зі зброєю в руках стоять непереможною силою на шляху російських вбивць бійці незламних Збройних Сил. Хай ворог потужний та підступний, хай йому допомагають хоч всі диктатори світу, ми переможемо. Ми ніколи не забудем імена героїв Небесної сотні і всіх наших захисників, які віддають життя за нашу свободу – й політичну, і громадянську, і особисту.

Віримо, що наші жертви – не даремні, наші вікові зусилля – досягнуть мети, а наша воля – стає тим міцнішою, чим дужчий ворог. Разом – переможемо!

Слава Україні!!