Публічні консультації у рамках створення Національного плану з енергетики та клімату (НПЕК)

Міністерство економіки України координує розробку Національного плану з Міністерство економіки України запрошує представників профільних НУО, учасників енергетичних ринків, представників державних органів, органів місцевого самоврядування та всіх охочих приєднатись до публічних консультацій, присвячених розробці Національного плану з енергетики та клімату (НПЕК) за напрямком «Енергоефективність у муніципалітетах».

Захід відбудеться 29 листопада об 11:00 через платформу ZOOM. Орієнтовна тривалість консультації – 2 години.

Посилання на подію: https://bit.ly/3Rf1OpI

Реєстрація обов’язкова: https://bit.ly/47HbdvG

Під час консультацій відбудеться попередня презентація напрямку «Енергоефективність» НПЕК. Під час публічних консультацій планується обговорити такі питання:

підхід до підготовки НПЕК;

основні прийняті та заплановані заходи державної політики, спрямовані на підвищення енергоефективності ОМС;

питання пріоритезації запланованих заходів державної політики;

проблемні питання, що потребують вирішення, зокрема, розробка та реалізація місцевих енергетичних планів, їх узгодження з іншими документами планування; впровадження систем енергетичного менеджменту; питання укладання та виконання енергосервісних договорів.

Під час зустрічі ви зможете долучитися до обговорення, надати свої думки та висловити пропозиції, які стануть частиною формування Плану з енергетики та клімату.

Міністерство економіки України координує розробку НПЕК, до якої долучені всі ключові міністерства і відомства спільно з аналітичним центром DiXi Group за підтримки Посольства Великої Британії та Net Zero World в Україні.

Посилання на подію ФБ: https://www.facebook.com/events/317080437750042

https://www.me.gov.ua/News/Detail?lang=uk-UA…