Депутати обласної ради погодили клопотання щодо нагородження військових Харківщини обласними відзнаками

Відбулось засідання постійної комісії з питань антикорупційної та регуляторної політики, законності, боротьби зі злочинністю, регламенту та місцевого самоврядування.

Засідання пройшло під керівництвом голови комісії Олега Каратуманова, який на початку засідання привітав присутніх із Міжнародним днем волонтера, подякував всім хто причетний до волонтерської праці, побажав міцного здоров’я та наснаги у щоденній важливій для жителів країни місії.

Депутати розглянули та погодили клопотання керівництва військових частин та громадськості щодо нагородження Почесною відзнакою Харківської обласної ради «Слобожанська Слава» та Знаком пошани Харківської обласної ради «За заслуги перед Харківщиною» військових, які боронять та захищають кордони Харківського регіону.

Разом із цим, члени постійної комісії розглянули проєкти рішень обласної ради, які пропонується винести на пленарне засідання сесії обласної ради 21 грудня поточного року, серед яких проєкт рішення «Про проведення звітів депутатів обласної ради перед виборцями» та «Про затвердження Плану роботи обласної ради на 2024 рік».

Засідання пройшло у змішаному форматі – частина депутатів приєднались онлайн.