Від усього депутатського корпусу та від себе особисто вітаю наших героїв, наших захисників і захисниць з професійним святом!

Українські військові щоденно незламною стіною стоять на захисті Харківщини, нашої країни та світу від ворогів, які зазіхнули на святе, – нашу землю, правду, на нашу свободу та життя. Не вистачить слів, щоб передати, на скільки ми всі пишаємось українською армією і на скільки віримо у вас! Наше військо завзято стримує агресора, дає гідну відсіч окупантам, бореться за цілісність та суверенітет України.

Збройні Сили України – це меч і щит держави, наша опора і захист. Вами пишається весь світ, вашою завзятістю, мужністю і розумом. Це сотні тисяч відважних, мужніх чоловіків та жінок. Героїв, які сьогодні, кожного дня, кожної миті в боях з лютим ворогом виборюють щасливе майбутнє незалежної, вільної України! Світла пам’ять загиблим в ім’я правди і утвердження загальнолюдських цінностей! Кожне ім’я бійця вкарбоване в історію незламної України.

Завдяки вам, ми впевнені у нашій Перемозі і віримо у наше майбутнє в щасливій та процвітаючій країні! Бажаємо вам здоров’я, сили, витримки та швидкої перемоги! Слава Україні!

Слава Нашим Захисникам і Захисницям!