З Днем Святого Миколая!

Вітання голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко

Свято, яке з давніх-давен асоціюється із здійсненням найзаповітніших мрій, надихає почуттями турботи та любові, спонукає до гарних вчинків.

День Святого Миколая відкриває низку зимових свят, які кожен із нас пов’язує зі світлими спогадами з дитинства й сподіваннями на краще, традиційно об’єднує українців навколо високих духовних цінностей, пробуджує любов і милосердя та викликає в душі передчуття чарівної зимової казки. Скільки б нам не було років, ми маємо вірити у добрі дива, що творить Святий Миколай.

У цей день мені найбільше хочеться, щоб мир, про який просять діти та який виборюють захисники та захисниці України, якомога швидше повернувся до наших осель, а з ним – і безтурботні дитячі забави, і приємна святкова метушня дорослих, і те звичайне життя, яке має бути для дітей нормою, а не дивом. Хай усі діти будуть здорові і щасливі.

Хай Святий Миколай почує наші молитви, зміцнює здоров’я, допомагає в відчайдушній боротьбі за нашу свободу та у здобутті Перемоги, наповнює душі світлом, благословляє усіх в щоденних справах і сповнює радістю кожну мить життя.

Від усього серця зичу малечі дивовижного свята, а дорослим – ніколи не втрачати надію та віру, й завжди робити тільки добрі справи. Хай Миколай Чудотворець у цей казковий день завітає до кожного, хто вірить у диво.

Миру й благополуччя всій Україні!

З Днем Святого Миколая! Віри, миру, Перемоги та добробуту у кожний дім!