В Зміївській громаді реалізовано два проєкти в рамках обласних конкурсів «Ефективна медицина в громаді» та «Разом в майбутнє»

Сертифікати переможцям вручила заступниця голови обласної ради Валерія Дзюба та депутат обласної ради Анатолій Гацько.

В рамках мініпроєкту «Сучасний погляд на медичний простір», який став переможцем обласного конкурсу мініпроєктів «Ефективна медицина в громаді», придбано офісні меблі та медичне обладнання для КНП “Зміївський центр первинної медико-санітарної допомоги” Зміївської міської ради. Результатами впровадження мініпроєкту користуватиметься населення Зміївської громади, а це приблизно 42 тисячі осіб, в тому числі і внутрішньо переміщені особи. Бюджет проєкту 1 137,5 тисяч гривень ( з них з обласного – 594 тис грн).

В рамках проєкту «Якісні дороги – шлях до перемоги», який став переможцем в конкурсі проєктів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє», для КП «Зміїв- Сервіс» придбано спеціалізовані технічні засоби та механізми для експлуатаційного утримання доріг. Бюджет – 2 022,0 тисячи гривень (з них з обласного – 906 тис грн).

Реалізація проєкту підвищить оперативне виконання ямкового ремонту дорожнього покриття, прискорить швидкість реагування на усунення пошкоджень дорожньої карти тощо.

«Завдяки спільним зусиллям нам вдається робити все, аби Зміївська громада розвивалася, інфраструктурні об’єкти відновлювалися, медичні заклади могли надавати сучасні послуги, дороги ремонтувалися, а жителі громади відчували, що про них піклуються», – зазначила Валерія Дзюба.

Міський голова Павло Голодніков подякував керівництву обласної ради за можливість приймати участь у подібних конкурсах.