ZMINA: Rebuilding. Друга хвиля національних субгрантів

Мета – створити та продемонструвати на національному рівні культурні, мистецькі та креативні проєкти, які сприяють, просувають або стимулюють публічний дискурс про «відбудову»: ідентичності, соціальних норм, спільнот, відносин, інфраструктури тощо.

Оголошення для подання національних проєктних пропозицій відкрито для:

Індивідуальних заявників та заявниць, які представляють український культурний та креативний сектори,

юридичних осіб (державних або приватних), що представляють організації українського культурного та креативного сектору, включаючи управління культури; освітні, муніципальні та державні заклади культури та освіти, що працюють на національному та місцевому рівнях.

Усі проєкти мають бути спрямовані на роботу з конкретними місцевими громадами і включати взаємодію та залучення аудиторії до питань стійкості, відбудови та реконструкції в широкому розумінні (кінопокази, перегляд фотографій, дискусії, театральні воркшопи, спільне проєктування ідеальних житлових просторів, створення прототипів тощо).

Початок реалізації проєкту — з дати двостороннього підписання договору про надання благодійного субгранту (орієнтовно — квітень 2024).

Строк реалізації проєкту — не більше шести місяців після двостороннього підписання договору про надання благодійного субгранту (орієнтовно — вересень 2024).

Максимальна сума субгранту для підтримки національного проєкту: 10 000 євро. Загальний бюджет програми з підтримки в частині національних проєктів для другої хвилі відбору: 100 000 євро.

Відкриття конкурсу: 07.12.2023

Кінцевий термін подання: 07.02.2024 (23:59 за київським часом)

Оцінювання: Лютий 2024

Інформація про результати оцінювання: квітень 2024

Підписання договору про надання субгранту: квітень 2024

Подавати заявку необхідно через електронну платформу подачі заявок — https://platform.izolyatsia.org/…/cb3fb80c-67c0-41bf…

Детальне про проєкт за посиланням https://platform.izolyatsia.org/…/cb3fb80c-67c0-41bf…