Харківський обласний центр молоді провів форум для молодіжних організацій Харківщини

За дорученням голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко заступник керуючого справами виконавчого апарату обласної ради Максим Колінько взяв участь у форумі «Звітуємо та плануємо» для представників молодіжних центрів та хабів Харківської області. Захід організовано Харківським обласним центром молоді.

У заході також взяли участь представники молодіжних центрів громад області, зокрема Лозівської, Балаклійської, Мереф’янської, Пісочинської, Чугуївської, Краснокутської, Солонцівської, Кегичівської, Нововодолазької та Валківської громад.

Під час заходу керівник обласного центру молоді Юрій Трачук підбив підсумки роботи установи за 2023 рік та презентував результати. Разом із цим, представники молодіжних організацій Харківщини представили свої звіти щодо проведеної роботи у громадах.

Максим Колінько привітав присутніх із важливим заходом від імені голови обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко та подискутував із молоддю регіону щодо подальшої роботи молодіжних центрів та планів на наступний рік.

«Обласна влада прагне допомагати молоді. Ми зацікавлені у тому, щоб молодь Харківщини розвивалась та була активна, сприяючи соєю діяльністю відновленню та розвитку регіону. Наступний рік, я впевнений в тому, буде роком нашої Перемоги та роком ваших досягнень. Тому зараз тут маємо задати вектор дій для реалізації спільних проєктів. Обласна влада завжди підтримує ініціативну молодь та залучає всі можливості для реалізації їх ініціатив», – сказав Максим Колінько.

Під час форуму присутні не лише обмінялись досвідом роботи, але і обговорили плани на 2024 рік.