В Пісочині з’явився ще один безпечний простір

В Пісочині з’явився ще один безпечний простір

Проєкт «SMART-HAB для внутрішньо переміщених осіб – відновлення соціальних послуг в громаді» отримав перемогу в обласному конкурсі проєктів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє» у 2023 році.

Сертифікат переможця конкурсу передали Пісочинській громаді керуюча справами виконавчого апарату Харківської обласної ради Оксана Малишева та депутатка обласної ради Любов Канцедал.

В рамках реалізації проєкту проведено ремонтно-будівельні роботи, з облаштування безпечного багатофункціонального простору в КЗ «Пісочинський ліцей Пісочинської селищної ради Харківського району Харківської області» для реабілітації, здобуття практичних життєвих навичок, дозвілля та розвитку талантів внутрішньо переміщених осіб, учасників АТО/ООС та членів їхніх сімей.

Бюджет проєкту становить 2 029,0тис. гривень в т.ч. фінансування:

з обласного бюджету 1 000,0 тис. гривень (49,2%);

з селищного бюджету 1 029,0 тис. гривень.

Довідково: Комплексною програмою «Розвиток місцевого самоврядування Харківської області на 2022-2024 роки» на проведення обласного конкурсу проєктів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє» у 2023 році передбачено 40,0 млн гривень. У 2023 році 44 проєкти обрано переможцями конкурсу. Загальна сума необхідна для реалізації зазначених проєктів становить 80,8 млн гривень (100%), у т.ч. обсяг фінансування з обласного бюджету 39,8 млн гривень (49,2%).