В Богодухові відремонтовано неврологічне відділення місцевої лікарні та придбано спеціальне медичне устаткування

Мініпроєкт «Ремонтно-відновлювальні роботи із капітального ремонту неврологічного відділення з реабілітаційними ліжками та інсультним блоком комунального некомерційного підприємства Богодухівська центральна районна лікарня Богодухівської міської ради по вул. Миколи Амосова,3 в м. Богодухові Богодухівського району Харківської області» отримав перемогу у 2023 році в обласному конкурсі «Ефективна медицина в громаді».

Сертифікати в громаду передали представники виконавчого апарату Харківської обласної ради.

В рамках реалізації проєкту проведено капітальний ремонт неврологічного відділення КНП Богодухівська центральна районна лікарня Богодухівської міської ради. Придбано підйомники для інвалідів, функціональні ліжка, візки для перевезення хворих, холодильники, штативи медичні.

Наразі в неврологічному відділенні з реабілітаційними ліжками та інсультним блоком надається спеціалізована медична допомога понад 1 тисячі пацієнтам з неврологічною патологією. Ремонтно-відновлювальні роботи в неврологічному відділенні дозволили впровадити сучасні інноваційні методи діагностики та реабілітації пацієнтів.

Бюджет проєкту становить 1 964,8 тис. гривень в т.ч. фінансування:

– з обласного бюджету 700 тис. гривень (35,6%);

– з міського бюджету 1 164,8 тис. гривень;

– кошти партнерів 99,9 тис. гривень.