Про жінок, яких не зламала велика війна: Презентовано книгу «Сталеві»

Голова Харківської обласної ради, президентка УАРОР Тетяна Єгорова-Луценко поділилася своєю історію жіночого лідерства.

«Біля мого будинку на Пушкінській зосередилися підозрілі люди спортивної статури та контролювали вхід до під’їзду…

Я постійно думала про Кримський сценарій 2014 року, і тому було зроблено все, щоб ризики впливу на мене були виключені…

Усвідомлення, що ситуація стає загрозливою, прийшло 1 березня. Того дня ми мали проводити чергову нараду у Будинку рад, але за різними обставинами трохи запізнювалися. Врешті це врятувало нам життя, тому що в будівлю прилетіла ракета», це уривки з інтервʼю очільниці обласної ради, яке увійшло до збірки «Сталеві».

Ця книга про жінок, яких не зламала велика війна, вийде на початку 2024 року. На її презентації говорили про жіноче лідерство, ділились досвідом успішних кейсів, думали над новими проєктами.

«Свою історію я розповіла вперше. Я не вважаю себе героїнею – я просто робила свою роботу. Але зараз читати такі історії дуже потрібно. Коли ворожа пропаганда з усіх шпарин каже нам, що «контрнаступ провалився», «захід втомився» та й взагалі «всьо пропало, – поділилися Тетяна Єгорова-Луценко. – Друзі, ми почали забувати перші дні війни! Коли ми дійсно ризикували втратити країну «за три дні». Але ми діяли – і отримали результат. Ніхто не втомився! Нічого не пропало! Вистояли тоді – вистоїмо й зараз. Хто не вірить – прочитайте книгу «Сталеві».