Відбулось засідання постійної комісії обласної ради з питань інформаційної політики, зв’язків з громадськістю та цифрової трансформації

Депутати розглянули проєкти рішень «Про затвердження Плану роботи обласної ради на 2024 рік» та «Про проведення звітів депутатів обласної ради перед виборцями». Якщо проєкт отримає достатню кількість голосів на черговій сесії при голосуванні, то депутати обласної ради мають відзвітувати про свою діяльність перед виборцями до 6 лютого 2024 в зручний для них спосіб.

Також розглянуто проєкти рішень «Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку Харківської області на 2024 рік», «Про спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області».

Засідання комісії пройшло у змішаному форматі. До роботи доєдналися заступниця голови обласної ради Валерія Дзюба, керуюча справами виконавчого апарату обласної ради Оксана Малишева, представники управлінь виконавчого апарату обласної ради та департаментів Харківської обласної військової адміністрації.