Тетяна Єгорова-Луценко обговорила проведення жіночого форуму з польськими партнерами

Голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко зустрілась з віцепрезидентом «Дому Полонії на Сході» Тамарою Роденко.

Представники цієї організації на початку війни вивезли більше ста сімей з Салтівки, передають гуманітарну допомогу регіону, а навесні цього року разом з асоціацією «Спільнота Польщі» провели форум польсько-української співпраці «Плече друга», у якому взяли участь представники обласної ради. Мова йшла про співпрацю бізнесів, які можуть розвиватися за напрямами торгівлі, сільського господарства та медицини.

«Наразі говоримо про організацію не менш масштабного заходу – для жінок. Планується провести його у польському місті Пултуськ. Ключові теми: навчання роботі з грантами, перекваліфікація, соціальна адаптація та інші, – зазначила очільниця облради. – Переконана, що підтримка українських жінок під час війни дуже важлива, а нові кооперації з міжнародними партнерами дадуть поштовх для подальшого розвитку і цікавих проєктів, спрямованих, в тому числі, на відбудову України».