В Безлюдівській громаді проведені ремонтні роботи в місцевому ліцеї

Це стало можливим завдяки перемозі проєкту «Безпечна освіта» в обласному конкурсі проєктів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє» у 2023 році.

В рамках реалізації проєкту проведено ремонтно-будівельні роботи частини підвального приміщення КЗ «Васищевський ліцей Безлюдівської селищної ради».

Придбано техніку та меблі: інтерактивна дошка, конвектор, проектор мультимедійний, акустична система, телевізор, ноутбук, генератор, парти, стільці, лавки для укриття, вогнегасники, вішалки, модульні туалетні кабіни. Створено належні умови для офлайн навчання більше ніж 250 учням.

Бюджет проєкту становить 1 506,1 тис. гривень в т.ч. фінансування:

• з обласного бюджету 753,0 тис. гривень (50%);

• з міського бюджету 753,0 тис. гривень.

Також Мініпроєкт «Безбар’єрний доступ» отримав перемогу у 2023 році в обласному конкурсі «Ефективна медицина в громаді».

В рамках реалізації проєкту приведено до безбар’єрного інклюзивного стану 3 входи до будівлі КНП Безлюдівської селищної ради «Центр первинної медичної допомоги №3 Харківського району», улаштовано 2 пандуси.

Бюджет проєкту становить 920,4 тис. гривень в т.ч. фінансування:

• з обласного бюджету 634,5 тис. гривень (68,9%);

• з міського бюджету 285,9 тис. гривень.

Вручила сертифікати переможців в громаду голова постійної комісії з питань бюджету Харківської обласної ради Людмила Немикіна.