Відзнаки обласної ради отримали працівники «Міжобласного спеціалізованого медико-генетичного центру – центру рідкісних (орфанних) захворювань

Нагороди вручили радник голови обласної ради Євгеній Грицьков та депутат обласної ради Сергій Григоров.

Почесною відзнакою Харківської обласної ради “Слобожанська слава” нагороджено біохіміка центру Максима Канюка – за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток галузі охорони здоров’я, старанний підхід до виконання посадових обов’язків, впровадження в діяльність Центра сучасних інноваційних лабораторних технологій.

Також за багаторічну сумлінну працю та небайдужість, високий професіоналізм, відданість професії та з нагоди особистого ювілею нагороджено заохочувальною відзнакою голови обласної ради «Цінний подарунок – годинник з логотипом “Голова Харківської обласної ради”» генерального директора закладу Юлія Гречаніну.

Євгеній Грицьков та Сергій Григоров привітали медиків та відзначили високий потенціал Харківського міжобласного спеціалізованого медико-генетичного центру рідкісних (орфаних) захворювань. Центр входить в структуру міжнародного науково-навчально-лікувального об’єднання «Генетика». Тут працюють генетики і рентгенологи вищої категорії, які надають такі послуги: генетичний моніторинг вроджених вад розвитку; скринінг новонароджених; рання діагностика і патогенетична терапія спадкових хвороб; консультація генетика, розробка індивідуального плану лікування; біохімічні дослідження. За роки існування в центрі були розроблені унікальні програми для допомоги дітям з вадами розвитку.