Оголошено про позачергову сесію Харківської обласної ради. Пленарне засідання – 10 квітня 2024 року

Голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко підписала розпорядження «Про скликання позачергової XХІІ сесії обласної ради VIII скликання»

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

08 квітня 2024 року № 43

Про скликання позачергової XХІІ сесії
обласної ради VIII скликання

Відповідно до статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Харківської обласної ради VIII скликання, враховуючи Указ Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», розпорядження голови обласної ради від 15 грудня 2023 року № 149 “Про застосування онлайн-сервісу та електронно-інформаційного ресурсу у роботі Харківської обласної ради”:

  1. Скликати позачергову ХХІІ сесію Харківської обласної ради VIII скликання в режимі відеоконференції.
  2. Провести пленарне засідання позачергової ХХІІ сесії 10 квітня 2024 року о 13.00.
  3. У разі настання виняткових випадків, залишаю за собою право змінити дату і час проведення пленарного засідання позачергової ХХІІ сесії обласної ради.
  4. Винести на позачергову XХІІ сесію обласної ради VІІІ скликання такі питання:

4.1. Про передачу цілісного майнового комплексу КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО БЮРО СУДОВО-МЕДИЧНОЇ ЕКСПЕРТИЗИ зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області у державну власність до сфери управління Міністерства охорони здоров’я України.

4.2. Про затвердження Порядку використання коштів обласного бюджету на виплату одноразової адресної грошової допомоги особам, стосовно яких встановлено факт позбавлення особистої свободи внаслідок збройної агресії проти України.

4.3. Про затвердження Порядку використання коштів обласного бюджету на виплату щомісячної адресної грошової допомоги дітям загиблих (померлих) захисників і захисниць України.

4.4. Про затвердження Порядку використання коштів обласного бюджету на виплату щомісячної адресної грошової допомоги для покриття витрат на оплату житлово-комунальних послуг членам сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України.

4.5. Про утворення тимчасової контрольної комісії Харківської обласної ради з питань дотримання прав дітей на освітні, медичні, соціальні та інші послуги в умовах воєнного стану на території Харківської області.

4.6. Про депутатські запити.

4.7. Різне.

  1. Виконавчому апарату обласної ради довести дане розпорядження до відома депутатів обласної ради.
  2. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Голова обласної ради
Тетяна ЄГОРОВА-ЛУЦЕНКО