Профільна постійна комісія розглянула клопотання щодо нагородження військових «Слобожанською Славою»

Відбулось засідання постійної комісії з питань антикорупційної та регуляторної політики, законності, боротьби зі злочинністю, регламенту та місцевого самоврядування. У роботі постійної комісії взяла участь заступниця голови обласної ради Валерія Дзюба.

Депутати затвердили порядок денний засідання та розглянули питання, передбачені в порядку денному, серед яких: питання щодо розгляду кандидатур для відзначення обласними нагородами мешканців Харківщини, які зробили значний внесок у розвиток медицини, культури, обороноздатності та правопорядку регіону, зокрема, Почесною відзнакою Харківської обласної ради «Слобожанська слава».

Із зазначеного питання інформацію надала керуючий справами виконавчого апарату обласної ради Оксана Малишева, вона зазначила, що відповідно до Положення про Почесну відзнаку Харківської обласної ради «Слобожанська слава», затвердженого рішенням обласної ради від 28 грудня 2004 року «Про почесну відзнаку Харківської обласної ради «Слобожанська слава» (зі змінами), до обласної ради надійшли клопотання трудових колективів низки підприємств та установ. Серед тих, кого пропонується відзначити найвищою нагородою регіону, сержанти та офіцери Збройних сил України, які дають потужну відсіч агресору.

Депутати розглянули усі питання, що були передбачені в порядку денному засідання постійної комісії, та після обговорення ухвалили відповідні висновки та рекомендації.