Презентація конкурсу грантів «Громадянське суспільство задля перемоги та відновлення сталого розвитку»

ІСАР Єднання запрошує 18 липня о 12:00 -13:00 організації громадянського суспільства та усіх зацікавлених гравців у процесах відновлення до участі у презентації конкурсу грантів «Громадянське суспільство задля перемоги та відновлення сталого розвитку».

Це буде другий раунд презентації з прицілом на можливості для органів місцевого самоврядування і локальних громадських організацій.

Під час презентації актуалізуємо можливості конкурсу для процесів відновлення саме на місцевому рівні.

Захід буде онлайн з трансляцією на ФБ сторінці ІСАР Єднання

Та Ютюб https://www.youtube.com/@IsarEdnannia

За допомогою цього конкурсу ІСАР Єднання має на меті посилити участь громадянського суспільства у процесах сталого відновлення України на національному та місцевому рівнях, використовуючи підхід, що передбачає не тільки відновлення шкоди, завданої війною, а й вирішенню базових проблем та модернізацію процесів задля стійкості та сталого розвитку українського суспільства.

Цей конкурс може стати важливим інструментом для стимулювання розвитку і відродження тих демократичних цінностей та принципів, які були історично притаманні українському суспільству. Він сприятиме формуванню активної громадянської позиції, залученню громадян до процесу вирішення важливих питань у процесі сталого відновлення, а також розвитку нової культури партнерства в українському суспільстві.

Детальніше ознайомитися з конкурсом можна на http://bitly.ws/JXCe

Конкурс реалізується межах проєкту «Ініціатива секторальної

підтримки громадянського суспільства», який реалізовується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Переглянути першу презентацію можна тут https://fb.me/e/60xlVHUQx