Депутати Харківської обласної ради передали іграшки вихованцям Дитячих будинків сімейного типу

Під час робочої поїздки у Красноградську громаду депутати Харківської обласної ради Олег Каратуманов та Армен Бакманян відвідали два Дитячих будинки сімейного типу, в яких мешкає по 10 дітей, та поспілкувалися з родинами. Депутати передали іграшки для малечі.

«Діти – це наше майбутнє, сенс життя і щастя. І головна задача кожного з нас зробити все можливе, щоб у них було щасливе дитинство. Саме ми несемо відповідальність за усмішки на дитячих обличчях», – сказав Олег Каратуманов.

Олена Довбишева, яка стала матірʼю для 10 дітей, подякувала усім, хто допомагає Дитячому будинку сімейного типу у цей непростий час.

«Нам багато хто допомагає. І я дуже вдячна за це. Наразі чекаємо підтримки від Фундації Олени Зеленської. Нам пообіцяли допомогти з облаштуванням кухні, надати деяку техніку», – сказала Олена Дербушова.

Окрім того, під час робочої поїздки до Красноградської громади Олег Каратуманов та Армен Бакманян зустрілися з керівництвом громади і місцевими жителями та поспілкувалися про нагальні потреби громади.