У Сахновщинській громаді відкрито Алею пам’яті загиблим землякам-захисникам України

Голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко з робочою поїздкою відвідала Сахновщинську територіальну громаду.

У рамках робочої поїздки до Сахновщинської територіальної громади керівниця обласної ради разом із Сахновщинським селищним головою Володимиром Суєцьким, депутатами обласної ради Арменом Бакманяном та Олегом Каратумановим, радником голови обласної ради Євгенієм Грицьковим взяла участь у відкритті Алеї Пам’яті в центральному парку селища.

«Немає слів, якими можна передати біль, що відчувають родичі героїв, які увічнені на цій Алеї Пам’яті. Сьогодні завдяки ЗСУ, МНС, медикам, тим людям, які втрачають свої життя у запеклих боях з агресором, у нас є можливість спокійно жити, працювати та спілкуватися з рідними. Усі ми зобов’язані робити все для того, щоб наблизити нашу країну до Перемоги, боротися кожний на своєму фронті з корупцією, байдужістю до допомоги нужденним, зрадою та російською пропагандою. З болем у серці сьогодні ми відкриваємо в громадах Харківщини Алеї пам’яті нашим загиблим захисникам і захисницям. Щиро дякуємо кожній та кожному, хто віддав своє життя, захищаючи мир та кордони нашої країни. Низький уклін всім рідним загиблих наших героїв. Подяка всім волонтерам та бізнесменам, які долучаються та підтримують в Сахновщинській громаді патріотизм та належні умови життя. Ми ніколи не забудемо імен наших героїв», – сказала голова обласної ради.

Окрім цього, Тетяна Єгорова-Луценко завітала до Сахновщинського поліклінічного відділення КНП «Сахновщинська ЦРЛ», де оглянула приміщення відділення, яке потребує ремонту, та привітали працівників закладу із прийдешнім днем медичного працівника.

У ході зустрічі вивчили питання щодо початку ремонтних робіт у медичному закладі, обговорили перспективи розвитку закладу та механізми задоволення потреб та надання кваліфікованої медичної допомоги мешканцям громади.

Разом із цим, Тетяна Єгорова-Луценко відвідала громадську організацію «Сонячні квіти» ознайомилась із їхньою діяльністю, поспілкувалася з її засновниками та юними волонтерами, які виготовляють різноманітні патріотичні прикраси, обереги та вироби. Вона вручила подяку Харківської обласної ради громадській організації за активну благодійну та волонтерську діяльність, допомогу й підтримку Збройних Сил України.

Також подяки Харківської обласної ради отримали громадські волонтерські організації «Добра справа +» та «Серця незламних».