Профільна комісія погодила зміни до видів економічної діяльності дитячо-юнацьких спортивних шкіл

Відбулось засідання постійної комісії з питань молодіжної політики, культури, спорту та туризму. У засіданні постійної комісії взяла участь заступниця голови обласної ради Валерія Дзюба.

Серед розглянутих питань, які заплановано до розгляду на пленарному засіданні чергової сесії обласної ради, депутати постійної комісії розглянули проєкти рішень щодо зміни до видів економічної діяльності (КВЕД) дитячо-юнацьких спортивних шкіл, узгодження трудових відносин із керівниками ДЮСШ та затвердження статутів у новій редакції. Крім цього, розглянули проєкти розпоряджень голови обласної ради щодо передачі книг та основних засобів у заклади галузі культури та заслухали інформацію про хід виконання соціальної Програми розвитку фізичної культури і спорту, молодіжних ініціатив та формування здорового способу життя у Харківській області на 2019 – 2023 роки.

Так, за інформацією начальника управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради Андрія Гнатушка пропонується затвердити статути дитячо-юнацьких спортивних шкіл, прийнятих у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області на ХVІІ сесії обласної ради, яка відбулася 01 червня 2023 року, у новій редакції, їхні юридичні адреси та види економічної діяльності (КВЕД), а саме: 85.51. Освіта у сфері спорту та відпочинку; 93.11. Функціювання спортивних споруд; 93.19. Інша діяльність у сфері спорту; 93.29. Організування інших видів відпочинку та розваг; 96.04. Діяльність із забезпечення фізичного комфорту.

Окрім цього, Андрій Гнатушок надав інформацію про керівників спортивних шкіл, із якими пропонується узгодити трудові відносини на умовах контракту.