Відбулось засідання постійної комісії з питань бюджету Харківської обласної ради

Зокрема, депутати розглянули розподіл додаткових коштів субвенції з державного бюджету. В роботі комісії взяла участь заступник голови обласної ради Валерія Дзюба.

З питання пропозиції Харківської обласної військової адміністрації щодо розподілу додаткових коштів субвенції з державного бюджету на реалізацію проектів (об’єктів, заходів), спрямованих на ліквідацію наслідків збройної arpecii доповів директор Департаменту фінансів Харківської обласної військової адміністрації Сергій Овсянніков.

За його словами, згідно з пропозиціями розподіляються більш ніж 560 млн грн. Кошти спрямовуються на об’єкти, визначені розпорядженням Кабміну. Розпорядниками коштів призначаються Департамент капітального будівництва та Департамент комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу ХОВА.

Голова комісії з питань бюджету Людмила Немикіна запропонувала підтримати розподіл коштів, які надходять в регіон.

“Це дуже потрібні нашій області великі кошти, які, зокрема, призначені на виконання будівельних робіт. Будівельний сезон минає швидко, тому треба отримувати фінансування і розпочитани роботу. Будемо також працювати над тим, щоб депутатський корпус був залучений до надання пропозицій, які подаються до Кабінету міністрів з проєктів щодо відновлення об’єктів, які постраждали внаслідок російської агресії”, – зазначила Людмила Немикіна.