З нагоди дня фізичної культури та спорту почесні грамоти та подяки від Харківської обласної ради отримали спортсмени та тренери Харківщини

Під час урочистого прийому зі спортсменами, тренерами та представниками фізкультурно-спортивної громадськості заступниця голови обласної ради Валерія Дзюба разом з начальником управління у справах молоді та спорту Харківської обласної військової адміністрації Костянтином Ананченком привітали спортсменів.

«В ці буремні часи, незважаючи на всі виклики, завдяки вашій праці ми не тільки не втратили ті надбання, які по праву ставлять Харківську школу спорту на перші ланки України та всього світу, а й продовжуєте славити незламну Харківщину спортивними досягненнями, – привітала присутніх Валерія Дзюба. – Від імені голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко, усього депутатського корпусу та від себе особисто вітаю вас зі святом. Бажаю скорішої перемоги та повернення до мирного життя, спортивних і особистих досягнень, добробуту і щастя вам та вашим близьким».

В свою чергу спортсмени та тренери подякували за всебічну підтримку, мотивацію та віру в перемогу.

«В цей непростий воєнний час, завдяки вашій підтримці нам вдається виборювати найвищі нагороди в Україні та світі. Я певен, що ми зможемо домогтися ще більших висот з вашою допомогою. Ми непереможні, ми незламні. Ми йдемо до перемоги і ми її здобудемо», – зазначив особистий тренер срібного призера ІІІ Європейських ігор 2023 року з Таїландського боксу Муей Тай Єгора Скуріхіна Дмитро Константинов.

Нагадаємо, що більш ніж за півтори роки з моменту повномасштабної воєнної агресії з боку росії, спортсмени Харківщини продовжують приймати участь у Всеукраїнських чемпіонатах. Крім того, виборюють призові місця на міжнародних змаганнях, зокрема з синхронного плавання, бадмінтону, східних єдиноборств, тощо.