Тетяна Єгорова-Луценко: Робота Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України сприяє пошуку нових міжнародних партнерів

Голова Харківської обласної ради, президент УАРОР Тетяна Єгорова-Луценко взяла участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України в Ужгороді.

«Разом з головою Палати регіонів Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України Віктором Микитою та головою Закарпатської обласної ради Романом Сараєм взяла участь у черговому засіданні Конгресу. До заходу долучилася голова Ландтагу федеральної землі Тіроль Республіки Австрія Соня Дедль-Россманн, яка запевнила учасників заходу в підтримці України в ці складні часи, – сказала Тетяна Єгорова-Луценко. – Дуже важливо, що маємо домовленості про те, що Харківська та Закарпатська області налагоджуватимуть співпрацю з Федеральною землею Тіроль Республіки Австрія. Робота Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України сприяє пошуку нових міжнародних партнерів».

Тетяна Єгорова-Луценко також відзначила, що перемовини щодо підписання меморандумів про партнерство пройшли успішно. Найближчим часом делегацію з Харківщини буде запрошено до Тіролю.

«Переконана, співпраця з міжнародними партнерами – це завжди про розвиток і перспективи, нові ініціативи, проєкти та можливості», – сказала Тетяна Єгорова-Луценко.