Для Циркунівської громади придбано шкільний автобус

Необхідний транспорт вдалося отримати в рамках обласного конкурсу проєктів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє».

Одним з переможців у 2023 році став проєкт «Придбання шкільного автобусу для здійснення підвезення учнів до закладів загальної середньої освіти Циркунівської сільської ради».

Бюджет проєкту становить 2 950,0 тис. гривень в т.ч. фінансування:

• з обласного бюджету 1 000,0 тис. гривень (34%);

• з сільського бюджету 1 950,0 тис. гривень.

Керуючий справами виконавчого апарату обласної ради Оксана Малишева вручила начальнику Циркунівської сільської військової адміністрації Миколі Сікаленко сертифікат про успішну реалізацію проєкту та передала вітання від голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко.

«Важливо, щоб громади брали активну участь у обласному конкурсі і залучали додаткові кошти на впровадження необхідних для жителів ініціативи, особливо на деокупованих територіях. Тому що насамперед – це про відновлення та розвиток, добробут і наближення до рівня життя довоєнного часу. Мені дуже приємно бачити такі результати, як сьогодні», – сказала Оксана Малишева.

Довідково. Комплексною програмою «Розвиток місцевого самоврядування Харківської області на 2022-2024 роки» на проведення обласного конкурсу проєктів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє» у 2023 році передбачено 40,0 млн гривень.

У 2023 році 44 проєкти обрано переможцями конкурсу. Загальна сума необхідна для реалізації зазначених проєктів становить 80,8 млн гривень (100%), у т.ч. обсяг фінансування з обласного бюджету 39,8 млн гривень (49,2%).