Почесною відзнакою Харківської обласної ради «Слобожанська слава» нагороджено заслуженого артиста України Олексія Гавінського

Радник голови обласної ради Євгеній Грицьков передав нагороду та привітав ювіляра з 65-річчям.

«За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток театрального мистецтва та з нагоди 65-річчя я радий вручити вам цю нагороду та передати вітання від голови обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко і від всього депутатського корпусу. «Слобожанська слава» – найвища нагорода регіону. І вона заслужено – у вас. Більшу частину свого життя ви віддали сцені театру музичної комедії. Ви стали втіленням акторської та вокальної майстерності. Бажаю вам міцного здоров’я, творчих успіхів та скорішої перемоги», – додав Євгеній Грицьков.

З нагоди ювілею Олексій Гавінський зіграв найкращі свої театральні ролі на сцені театру для колег та друзів.

Довідково: Олексій Гавінський артист-вокаліст, провідний майстер сцени Обласного комунального закладу Харківського академічного театру музичної комедії, заслужений артист України. Олексій Гавінський народився у м.Харкові. У 1987 році він був запрошений в Харківський академічний театр музичної комедії. Лауреат Міжнародного фестивалю “Middfest International” (США 2000), IV Міжнародного конкурсу-фестивалю “Екологія і духовність” (Україна 2004).