Міжнародний республіканський інститут (IRI Ukraine) платформа онлайн–навчання

Академії громадянина

IRI Ukraine пропонує взяти участь у «Академії громадянина». Захід відбудеться 13-17 грудня 2023 року в с. Пилипець, Закарпатська область.

Під час навчання ви отримаєте корисні знання, зможете розробити власний проєкт для свого міста та виграти грант на його реалізацію.

Теми навчання:

Робота місцевої влади та роль органів місцевого самоврядування;

Співпраця активістів з місцевою владою;

Залучення громадян до відбудови громад;

Робота із громадянами, житло яких пошкоджене чи зруйноване;

Практичні кейси відновлення українських міст та сіл;

Проєктний менеджмент та фандрайзинг.

Взяти участь можуть громадяни з усієї України (пріоритет надаватиметься громадянам із громад, які постраждали внаслідок військової агресії) з досвідом волонтерської чи громадської діяльності, вмотивовані брати участь у відбудові громад.

Умови участі: навчання безкоштовне; проїзд, проживання та харчування передбачено; безпеку в умовах воєнного часу буде забезпечено.

Заявку необхідно подати до 03 грудня за посиланням https://forms.office.com/r/WanFm9tCzG

За результатами конкурсу до «Академії громадянина» буде відібрано близько 20 учасників. https://www.facebook.com/events/1043384393566808/?ref=newsfeed

Програма стажування для молоді ОМС

Команда IRI Ukraine у межах програми USAID «Мріємо та діємо» проводила пілотну програму стажування для молоді у громадах та розробила практичний посібник, який містить інструкції для впровадження програми стажування для молоді в ОМС.

Посібник можна отримати заповнивши форму за посиланням.

В продовження програми IRI Ukraine відкриває реєстрацію для ОМС щодо отримання індивідуальної консультації у впровадженні програми стажування для молоді. Для консультацій буде відібрано 5 найбільш вмотивованих громад.

Заповнити заявку на консультацію можна до 06 грудня за посиланням https://iri.org.ua/