З Міжнародним днем волонтера!

Привітання голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової- Луценко

Дорогі волонтери, завдяки вам і вашим зусиллям, цей світ стає кращим. У час, коли наша країна проходить важкий іспит, коли російський ворог намагається вкрасти в нас найцінніше – нашу свободу і незалежність, підірвати економіку, а серед простих українців посіяти страх та паніку, саме ваша активна позиція, небайдужість та невтомна праця допомагає та додає віри у те, що Перемога вже близько.

Волонтери об’єднали український народ спочатку у 2014 році, надаючи допомогу військовим та вимушено переміщеним особам. Тоді вся наша країна піднялася, щоб дати відсіч ворогові на Сході України. І саме тоді в Україні сформувалася потужна волонтерська армія, яка з кожним роком ставала все сильнішою.

24 лютого 2022 року – трагічна дата для кожного українця. Волонтери від перших хвилин повномасштабного вторгнення почали надавати допомогу всім, хто її потребував, ризикуючи своїм життям, за моральним обовʼязком і покликом серця , не очікуючи на нагороду.

Ваша відповідальна місія вкрай важлива для нашої спільної Перемоги. Зараз ми розуміємо, як ніколи, необхідність активної та згуртованої позиції у боротьбі з російським ворогом.

Уклінно дякуємо кожному волонтеру. І хочемо побажати вам віри та терпіння, міцного здоров’я, родинного затишку і тепла, наснаги та добробуту. Нехай ваша безкорислива праця знайде відгук в серці кожного українця і сприятиме процвітанню та найскорішому миру в Україні!