Привітання голови Харківської обласної ради з нагоди Дня місцевого самоврядування в Україні

Шановні колеги, керівники, депутати, працівники, ветерани місцевого самоврядування!

Прийміть щирі вітання з нагоди нашого професійного свята – Дня місцевого самоврядування. Становлення та розвиток нашої держави нерозривно пов’язано з розвитком місцевого самоврядування, зростанням ролі громад та кожного її члена. В умовах воєнного стану органи місцевого самоврядування стали міцним тилом та оборонним форпостом України.

Робота органів місцевого самоврядування – відповідальна та нелегка, особливо в умовах збройної агресії, коли є щоденні виклики та обмаль часу для прийняття складних рішень. Ми є командою, здатною зробити життя на Харківщині сучасним і комфортним, допомогти зупинити ворога й відновити наші кордони. Сьогодні багато представників органів місцевого самоврядування пліч-о-пліч із нашими захисниками та захисницями, яким ми завдячуємо можливістю продовжувати звичне життя, боронять нашу рідну землю від підступного ворога.
Уклінно дякую за чесну і самовіддану працю депутатам місцевих рад, керівникам громад, старостам, керівникам виконавчих органів місцевого самоврядування. Вдячна усім, хто з перших днів російського повномасштабного вторгнення не залишився осторонь, а став до лав Збройних Сил України та допомагає боронити нашу свободу та територіальну цілісність країни.

Особливо тим, хто вистояв і не зламався в період окупації і протягом нищівних обстрілів, і внаслідок масштабних руйнувань інфраструктури. Усім, хто демонструє свій професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі, хто цілодобово працює заради країни! Саме Ви забезпечуєте право кожного громадянина бути почутим, представляючи інтереси громад на рівні держави.

Щиросердно бажаю усім, хто працює на благо територіальних громад: кожній родині, кожному жителю, – міцного здоров`я, достатку й благополуччя, миру і злагоди. Нехай непохитна віра у щасливе майбутнє рідного краю додає нам усім сили та наснаги для переможного руху вперед.

Гуртуймося й разом вистоїмо, переможемо і спільно відбудуємо Харківщину: кожну територіальну громаду, кожен дім!

Все буде Україна!
Зі святом!