Колектив виконавчого апарату Харківської обласної ради передав військовим необхідні елементи обмундирування, медикаменти та засоби гігієни

Заступник керуючого справами апарату обласної ради Максим Колінько зустрівся з військовими 4-го штурмового батальйону 92-ї окремої штурмової бригади ім. кошового отамана Івана Сірка та від імені голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко привітав зі святом – Днем Збройних сил України.

«Ми радилися з військовими, що зараз їм необхідно, в тому числі, враховуючи температурні показники. Від виконавчого апарату обласної ради передаємо устілки для взуття з підігрівом, спальники, водонепроникні рукавиці, балаклави. Також завжди у нагоді стануть свічки, лікарські засоби та засоби гігієни, – сказав Максим Колінько. – Вдячні нашим військовим, за захист, за те, що ми живемо на рідній землі і маємо можливість виконувати свої обов’язки».

Максим Колінько також передав бійцям дитячі подарунки від вихованців Харківської спеціальної школи ім. В.Г. Короленка – статуетки Герба України, зроблені на 3D-принтері.