Нагороджено переможців щорічного обласного фестивалю «Молодіжний лідер року-2023»

Заступник керуючого справами, начальник управління з питань територіального і місцевого розвитку та міжнародних в’язків виконавчого апарату Харківської обласної ради Максим Колінько за дорученням голови обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко взяв участь у святковому заході, організований Харківським обласним центром молоді.

«Я вітаю всіх переможців, молодих та амбітних лідерів. Дякую, що ви залишилися у Харківській області і працюєте для розвитку регіону. Я переконаний, що участь у фестивалі «Молодіжний лідер року -2023» стала для вас мотиваційним поштовхом для подальшої роботи і реалізації цілей. За вами – наше майбутнє. Впевнений, крок за кроком ми разом зможемо зробити Україну успішною та самодостатньою країною. Скорішої нам усім Перемоги», – привітав переможців Максим Колінько.

Метою фестивалю є створення сприятливих умов для розвитку та самореалізації української молоді, формування її громадянської позиції та національно-патріотичної свідомості, виявлення, підтримка та заохочення молодіжних лідерів.

«З багатьма з вас я знайомий особисто. Ви сильні, розумні, цілеспрямовані, і кожен з вас щодня робить дуже багато для своєї країни. Бажаю вам продовжувати навчатися, опановувати нові професії, нічого не боятися. А обласний центр молоді завжди готовий підтримати ваші ідеї і допомогти їх втілити у життя», – сказав директор КУ «Харківський обласний центр молоді» Юрій Трачук

Звання «Молодіжний лідер року – 2023» отримали представники молодіжного руху за вагомі досягнення у різних сферах діяльності:

журналістика, тележурналістика; культура, народна творчість та національні традиції;

соціальна робота; позашкільна освіта; працівники сфери освіти;підприємницька діяльність;охорона здоров’я;фізична культура та спорт;сільське господарство та робота агропромислового комплексу; волонтерство;

лідери громадських організацій; органи місцевого самоврядування, які забезпечують реалізацію молодіжної політики.

Вік учасників фестивалю – від 18 до 35 років. Переможці та лауреати обласного фестивалю отримали дипломи та пам’ятні сувеніри КУ «Харківський обласний центр молоді».