Старт Кейс-чемпіонату RE-ENERGIZE UKRAINE

Проєкт «Енергетичні спільноти для стійкої України» запрошує територіальні громади прийняти участь у Чемпіонаті рішень з зеленої енергетики для реальних кейсів для територіальних громад України.

Від громад — обʼєкти, якими користуються тисячі людей, та готовність впроваджувати проєкт.

Від Проєкту – навчання та менторство, допомога у пошуку фінансування, щоб ідея стала проєктом, а він був реалізованим.

Глибокі знання у зеленій енергетиці не обовʼязкові, головне — бажання долучатися і змінювати громади.

Що отримають учасники:

  • Знання й досвід, необхідні для планування, розвитку й управління проєктами відновлюваної енергетики та створення «зелених» енергетичних спільнот.
  • Усі команди зможуть отримати індивідуальні консультації від менторів чемпіонату та якісний зворотний звʼязок для перетворення своєї ідеї у проєкт, який потенційно можна реалізувати.
  • Можливість допомогти громадам забезпечити енергетичну стійкість під час війни та «зелений» енергетичний підхід в процесі відбудови.
  • Всі учасники, які подадуть рішення, отримають іменний сертифікат про участь у проєкті, який може доповнити CV.
  • Найкращі команди отримають індивідуальне наставництво від українських та німецьких менторів та готовий бізнес-план проєкту.

Участь можна брати самостійно або в команді до 5 осіб. Запрошуємо енергоменеджерів територіальних громад, громадські організації, активістів та інші зацікавлені ініціативні групи для пошуку ефективних способів використання відновлювальних джерел енергії у громадах.

Найкращі команди отримають індивідуальне наставництво від українських та німецьких менторів та готовий бізнес-план проєкту.

Три найкращі команди чемпіонату: стануть учасниками навчального візиту до Німеччини у 2024 році; отримають грошові призи у розмірі 25.000 грн, 20.000 грн та 15.000 грн.

Для участі необхідно заповнити форму за посиланням

https://form.jotform.com/231702853656358?fbclid=IwAR1DfLZX5y6gDQzFq7ayM1l56yDhQRFbcbYVxF62AzbgRo9dP_64MepTnMU